Çalımbay: Önemli Olan İstikrarı Devam Ettirebilmek

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gaziantepspor kaşısında iyi mücadele ederek galip geldiklerini belirterek, yakalanan istikrarı devam ettirmek istediklerini söyledi.

Çalımbay , 1 - 0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede , Süper Lig’in bu sezon çok güzel olacağını , buna da yürekten inandığını ifade etti .

Sezondaki ilk maçlarının çok zor olacağını bildiklerini kaydeden Çalımbay , Gerçekten Gaziantepspor takımı , bilhassa kendi evinde çok iyi oynayan bir takım . İlk maçı taraftarıyla beraber kendi sahasında iyi oynayacağını biliyoruz . Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım . Ama biz gerçekten çok iyi konsantre olduk . Maçtan önce çalıştığımız bir haftada bütün hedefimiz buradan puan ya da puanlarla dönmekti . Bunu başardık . İyi mücadele ettik . ” diye konuştu .

Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Çalımbay , “Son paslarda biraz daha dikkatli olabilseydik belki 1 - 2 fark da yapabilirdik . Çünkü Gaziantepspor takımı üzerimizde iyi bir baskı kurdu . Biz o kaptığımız topları biraz iyi kullansaydık belki buradan daha değişik bir skorla ayrılabilirdik . Ama ligin ilk maçı ve çok zorlu bir deplasman olduğu için , galip geldiğimizden dolayı mutluyuz . Önemli olan bu istikrarı devam ettirebilmek . ” açıklamasında bulundu .