Ak Parti’den Olimpiyat Kahramanlarına Ziyaret

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Menderes Türel ve Gökçen Özdoğan Enç, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Atletizm’de altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ve Tekvando’da 76 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Nur Tatar’ı evlerinde ziyaret etti.

İlk önce Aslı Çakır Alptekin’in Konuksever Mahallesindeki evine giden AK Parti İl Başkanı Köse ve beraberindekiler altın madalya kazanarak tüm Türkiye’yi gururlandıran milli atleti başarısından dolayı kutladı.

Milli atlet Alptekin de İl Başkanı Köse ve milletvekillerine finalde yaşadığı heyecanı ve yarışmada rakiplerinin kendisini ne kadar zorladıklarını anlattı.

Milletvekili Türel’e ATSO Başkanı olduğu dönemde kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çakır, kendisinin 2000-2005 yılları arasında ATSO Atletizm kulübünün sporcusu olduğunu ve bu kulübün sporcusu iken aldığı birincilikler sonunda ödüllendirildiğini hatırlattı.

İl Başkanı Mustafa Köse, Milli Atleti final yarışmasında izlerken ailecek duydukları heyecanı anlattı. Milletvekili Enç ise, bir kadın sporcunun olimpiyatlarda ülkenin yüzünü güldürdüğü için gurur duyduğunu söyledi.

AK Partililer Milli Atlet Çakır’a üzerinde fotoğrafının bulunduğu bir plaket verdi.

Daha sonra, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Tekvando’da gümüş madalya kazanan sporcu Nur Tatar’ı ziyaret eden partililer bir süre Tatar ailesi ile sohbet etti. Ak Parti İl Başkanı Köse, Milletvekilleri Türel ve Enç, Nur’un bir Antalyalı olarak Türkiye’nin gurur kaynağı olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi .

Kaynak: İHA