Pazarspor, Avanos Kampını Tamamladı

Pazarspor, iki hafta süren Avanos kampını tamamladı.

Pazarspor basın sözcüsü Erdoğan Pınar, yaptığı açıklamada, 4 Ağustos'ta Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen kampın dün sona erdiğini söyledi.

Teknik kadronun bayram dolayısıyla çalışmalara ara verdiğini ifade eden Pınar, ''Bayram sonrası 22 Ağustos'ta tesislerimizde çalışmalara devam edeceğiz. Kampta 5 hazırlık maçı gerçekleştirdik. Kamp döneminde Ramazan Öztürk, Uğur Şeremet, Ali Köse ve Şükrü Çiçek, sakatlık süreci yaşadı'' dedi.

Pınar, kampa katılan birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Pazarspor'un altyapısında oynayan, ancak daha sonra Fenerbahçe altyapısına giden Devrimcan Beyaz, yeniden takıma katıldı.

Yine Kahramanmaraş'tan stoper Eyüp Yanmış'ı transfer ettik. Kırıkkalespor'da stoper olarak görev yapan Mustafa Dağdeviren ve Dardanelsopr'un sağ açık oyuncusu İlhan Faruk'la prensipte anlaşıldı. İki futbolcu da Pazar'a gelerek çalışmalara katılacak.''

Gümüşhanespor'un daveti üzerine 26 Ağustos'ta Gümüşhanespor'la hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayan Pınar, ''Hazırlık maçından sonra 1 Eylül'de sezon açılışı hazırlık maçını Arsinspor'la yapacağız. Forvete mutlaka iyi bir takviye yapılacak ve bu iki hazırlık maçı sonucunda yeni transferler gündeme gelecektir. Transfer konusundaki çalışmalar transferde son gün olan 5 Eylül'e kadar devam edecek'' diye konuştu.

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Kaynak: AA