Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal Açıklaması

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ''Başlangıçta böyle bir kaza olmasını istemezdik'' dedi.

Yanal , maçın ardından yaptığı açıklamada , oyunlarını rakibe kabul ettirmek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek , şöyle konuştu :

' ' Ligin başındayız . Rakibimizin kapanacağını biliyorduk . İstemediğimiz bir pozisyonda gol yedik . İyi bir takımız . Eskişehirspor ' da önemli oyuncular var . Başlangıçta böyle bir kaza olmasını istemezdik . Kazanacağımız maçların serisini de gerçekleştireceğiz . Ligde adından söz ettiren ve hedefleri kovalayan bir Eskişehirspor göreceğiz . ' '

Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin de son dakikada yedikleri golle mağlup olmaktan üzgün olduğunu söyledi .

Alper Potuk ise gelecek hafta galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti .

- Akhisar Belediyespor -

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu , bugünkü maçta skorun kendileri için önemli olmadığını bildirdi .

Spor Toto Süper Lig ' in yeni ekibi olduklarını hatırlatan Hamzaoğlu , şöyle devam etti :

' ' Bugün oyun olarak istediğimiz seviyeye çıkamadık . Eskişehirspor hazırdı . Biz daha hazır değiliz . İlerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayabileceğimizi kestirebiliyoruz . Futbol olarak da herkesi tatmin edeceğiz . Son dakikada attığımız golle galip geldik . Lige moralli başlamak güzel . Oyuncularımı tebrik ediyorum . Oyun disiplininden kopmadılar . ' '

Akhisar Belediyesporlu futbolcular Güray Vural ve Emin Aladağ da Eskişehirpor karşısında üç puan almaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler .

Muhabir : Deniz Açık / İlknur Çetinbaş

Yayıncı : İbrahim Uyar

Kaynak: AA