Ertuğrul Sağlam: Başarıları Tekrarlayabiliriz, Hep Birlikte Sorumluluk Alalım

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın daha önce elde ettiği başarıları tekrarlayabileceklerini belirterek, herkesi sorumluluk almaya ve takıma destek olamaya çağırdı.

Genç teknik adam, Bursa'nın futbolu seven ve hakkını vererek yaşayan bir futbol şehri olduğunu söyledi.

Bursa'ya gelirken bu avantajı başarıya çevirebileceği ümidiyle geldiğini hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu: "Açık konuşayım, buraya gelirken birçok insan bize, 'hocam sen nereye gidiyorsun?' dedi.

Biz de, 'nereye gittiğimizi çok iyi biliyoruz' dedik. Birbirimizle üst seviyede bütünlük oluşturursak, destek olursak yapamayacağımız iş yok. Bunu hiç olmayacak denen işleri başararak gösterdik. Zaman geldi, geçti üç buçuk seneyi bitirdik. 4'üncü sezonu tamamladık. Bu durum, Bursa'da çok fazla görünen bir durum değil. Bu dönem içinde hep birlikte çok önemli başarılara imza attık. Sizler içerde, dışarda, yağmurda, çamurda çok sıkıntılı anlarımızda bile yanımızda oldunuz. Bizim moralimizin düşmesine izin vermediniz."Başarıyı isteyenler kadar dışarıda başarıyı istemeyen kesimin de olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, şöyle devam etti: "Bizim başarımızı isteyenler kadar özellikle dışarıdan istemeyen kesim de var. Birçok insanın elindeki bazı şeyleri ellerinden aldık. Şampiyonlukla yaptık bunu. Tabi bu insanlar bizim karşımızda olacaktır. Biz şunu gösterdik. Eğer birbirimizi sahiplenirsek, iyi günde kötü günde seversek, saygı duyarsak ve özellikle iyi anlarsak, önümüzde kimse duramaz.

"BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç olduğunu ifade eden Sağlam, "Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte değerlerimizi daha üst seviyede yaşayabilirsek başarıların aynısını tekrarlayabiliriz. Gelin hep birlikte sorumluluk alalım. Birbirimize sahip çıkalım ve bu başarıları devamlı hale getirelim. Taraftarlarımıza, bugüne kadar bizlerin yanında olduğu için, kayıtsız şartsız destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günleri yaşayacağımızın sözünü de veriyorum." diye konuştu.