ÇBSK Yeni Dev Adamlar Yetiştiriyor

Geçtiğimiz yıl altyapıdan yetişen sporcularının katılımıyla ilk kez bölgesel basketbol ligine katılan Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, yaz spor okulunda yeni dev adamlar yetiştiriyor.

Yaş gruplarına göre kategorilere ayrılan basketbolcu adayları çalışmalarını Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda sürdürüyor. Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdüren ÇBSK basketbol şubesi oyuncularının yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladıklarını kaydeden kulüp başkanı Hasan Eligül, A takımlar düzeyinde bölgesel basketbol ligine katılacaklarını bunun yanı sıra tüm yaş gruplarında yarışmacı takımlar oluşturacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl tüm kategorilerinde grup şampiyonu ve Tekirdağ il birincisi olduklarını dile getiren ÇBSK Başkanı Hasan Eligül: “Genç erkekler kategorisinde Marmara bölge Şampiyonluğunu bir sayı farkla kaybettik. Bu yıl da geçen yıl elde ettiğimiz başarıları yine tüm yaş gruplarında ve tüm kategorilerde elde etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra bölgesel basketbol liginde de iddialı bir ekip oluşturacağız. Altyapıdan yetişen oyuncularımızın forma giyeceği takımımızın bu yıl önceki yıla oranla daha başarılı olacağını umuyorum” dedi.

Geleceğin basketbolcularını, dev adamlarını yetiştirmek adına çalışmaları sürdürdüklerini ve ÇBSK Yaz Okulu düzenlediklerini de kaydeden Eligül: “Çocuklarımız basketbol kurslarımıza büyük ilgi gösteriyor. Çalışmalarımızı haftanın her günü Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yapıyoruz. Sporcularımız arasında çok yetenekli olanlar var. Gelecek için kendilerinden ümitliyiz” dedi.

ÇBSK Başkanı Eligül, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı spor salonunu önemli bir hizmet olduğunu da dile getirerek: “Çorlu'da spora ve sporcuya katkı sağlayan Çorlu Belediyesine yatırımları ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu .

Kaynak: İHA