Bursaspor'dan bilet açıklaması

Bursaspor'da geçen sezon kombine bilet sahibi olan ve yeni sezon için de kombine bilet alacak taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Twente maçını yollanacak davetiye ile ücretsiz izleyebilecek.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Bursaspor'un Son üç sezonda yaşadığı tarihi başarıların sürdürülebilir olmasında, tek tek bütün taraftarlarının çok önemli bir sorumluluğu ve rolü olduğu belirtildi.

Açıklamada kombine, bilet ya da ürün almak suretiyle kulübüne destekte bulunan taraftarlara teşekkür edilerek, şunlara yer verildi:

''Geride bıraktığımız sezon bitmeden duyurduğumuz gibi, 2011-2012 sezonu kombine sahiplerinin 2012-2013 sezonunda kombine almaları halinde Türkiye Kupası maçlarını ücretsiz izleyebileceklerini duyurmuştuk. Şimdi de yine 2011-2012 sezonunda kombine sahibi olan ve yeni sezon için de kombine alan taraftarlarımızın, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Twente ile 23 Ağustos Perşembe saat 20.30'da oynayacağımız kritik mücadeleyi, kendilerine ulaştıracağımız davetiye ile izleyeceklerini kamuoyuna duyururuz.''

Muhabir: Halil İbrahim Başer / Harun Kaymaz

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA