Belediyespor Başkanı Kalkancı: Beşiktaş Maçında Hedef Üç Puan (özel)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Kalkancı, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesinde Cihan Muhabiri’ne açıklamalarda bulunan Başkan Kalkancı, “Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Rakibin Beşiktaş veya bir başkası önemli değil. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız.” diye konuştu.

Kalkancı, takımının özelikle Beşiktaş’a karşı iyi sonuçlar aldığının hatırlatılması üzerine, “Bizim için rakibi yenmek önemli. Herkesin saygı duyduğu bir takım olmak istiyoruz.” dedi.

EKREM EKŞİOĞLU: BEŞİKTAŞ MAÇINDA HEDEF ÜÇ PUAN Belediyespor’un kaptanlarından Ekrem Ekşioğlu da hedeflerinin Beşiktaş maçında sahada iyi futbol oynayıp üç puanı kazanmak olduğunu söyledi.

Kaptan Ekrem, “Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Beşiktaş maçını kazanarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Biz iyi organize olan bir takımız. Beşiktaş maçında da iyi organize olursak üç puanla ayrılacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.