Elazığspor Başkanı Öztürk: Süper Lig'de Başarılı Olmak İstiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Fenerbahçe'nin isminin heyecan yaratabileceğini ancak korku yaratmayacağını söyledi.

Yarın oynanacak Fenerbahçe maçı için İzmir'de kampa giren Elazığspor'un anlaşma sağladığı 7 oyuncu için düzenlendiği imza töreninde konuşan Başkan Öztürk, Spor Toto Süper Lig'de kurdukları kadroyla başarılı olmak istediklerini belirtti.

Kadrolarını eski oyuncuların yanı sıra Süper Lig tecbüresi olan yeni futbolcularla birleştirerek güçlendirdiklerini kaydeden Öztürk, başarılı bir sezona imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Futbolcuların peşinatlarını ödediklerini ve lisans problemlerinin kalmadığını da kaydeden Başkan Öztürk, "Sadece Mısır'dan transfer ettiğimiz Amr Zaki ile ilgili sıkıntımız var. Mısır kulübüne bonservis ücretini yatıramadığımız için bonservisini alamadık, ancak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.'' dedi.

Elazığ Atatürk Stadı'nın 5. haftadaki Bursaspor maçına yetişmesini beklediklerini de belirten Öztürk, 3. haftada Kasımpaşa müsabakasını Erzurum'da oynamak için başvuru yaptıklarını dile getirdi. Maç fiyatlarında yapılan indirimle ilgili soruya da Başkan Öztürk, "İzmir'deki potansiyeli analiz edemediğimiz için ve masraflardan dolayı zarar etmemek için bilet fiyatlarını yüksek tutalım dedik, ancak daha sonra Fenerbahçe yöneticileri Nihat Özbağı ve Abdullah Kiğılı ile anlaşarak, bilet fiyatlarında indirime gittik.'' şeklinde konuştu.