Bakan Kılıç: Yeni Sezonda Sükunet Havası Devam Etsin

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler arasındaki sorunların çözüm yerinin belli olduğunu bu konuya müdahil olmayacağını söyledi.

TFF tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katılan Bakan Kılıç, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı.Bakan Kılıç, "Hepimiz kardeşiz. Takımlarımızdan biri olmadığı zaman diğerinin tadı yok. Sezon başlarken tüm kademelere sükunet çağrısı yapıyorum. Yeni sezonda bu sükunet havası devam edebilsin, tüm futbolseverler bunu arzu ediyor. Tribünler ne kadar nezih olursa seyir zevki artacaktır. Geçen yıl kadınlarımız da cezalı maçları izledi. Kadın seyirci sayısını arttırmamız gerekiyor. Bu konuda Federasyon gerekli adımları atacaktır." diye konuştu.

TFF'nin vermiş olduğu kararlara prensip olarak yorum yapmadığını ifade eden Kılıç, "Şu anda 4 kulüp başkanı bir araya gelmiyor. TFF ile kulüpler arasında oluşan problemlerin çözüm yeri bellidir. TFF ve kulüpler bir araya gelerek sorunları çözebilecektir. Aradaki sorunların çözümüne müdahil olmam." dedi.