Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Lige Moralli Başladık

Spor Toto Süper Lig’in 2012 – 2013 sezonu ilk maçınca deplasmanda Eskişehirspor’u 1 – 0 yenen Akhisar Belediyespor evine 3 puanla dönüyor.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncularının ortaya koyduğu performansı kutlarken, Son dakikada attıkları golle lige moralli başladıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Süper lig vizesi alan Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in ilk karşılaşmasında deplasmanda Eskişehirspor’u 90'ıncı dakikada devirdi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da ligin ilk maçına skor için değil, yeni bir ekip olarak sahaya nasıl bir futbol ortaya koyduklarını görmek istediğini söyledi.

Hamzaoğlu, “Önemli olan yeni olduğumuz ligde biz nasıl mücadele edeceğiz, ne kadar topa sahip olabileceğiz bunları görmek istiyordum. Karşımızda çok hazır bir Eskişehirspor vardı. Ama henüz çok hazır olmadığımız gördük. İlerleyen haftalarda nasıl bir oyun oynayacağımızı kestiriyoruz.” dedi.

Son dakikada atılan golle kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Hamzaoğlu, “Lige Son dakikalarda attığımız golle başladık. Moralli başlamak çok güzel. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. YANAL: BÖYLE BİR MAĞLUBİYET BEKLEMİYORDUKEskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak, kötü bir golle mağlup olduklarını söyledi.

Yanal, “Kazanma arzusunu rakibe kabul ettirmek adına zaman zaman tutuk olsak da oyuncularımız elinden geleni yaptık. Ligin çok başındayız. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk.” dedi.

İyi bir takım olduklarını söyleyen Yanal, oyuncularına Sonuna kadar güvendiğini ifade etti.

Yanal şöyle dedi: “Eskişehirspor’un önemli oyuncuları var. Bunun olmasını istemezdik. Oyunu kontrol ederken, Sonucu isterken, mağlup olduk. Ancak ben oyuncularıma güveniyorum. Biz bir maçla kredi kaybedecek bir takım değiliz.”