Velioğluspor Lige Hazırlanıyor

Zonguldak 1. Amatör Lig takımlarından Velioğluspor, yaptığı idmanlarla lige hazırlanıyor.

Bu sezon ilk kez 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Velioğluspor idmanlarla lige hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Ersin Durmuş ve teknik hoca Teoman Temelkuran nezaretinde çalışmalara başlayan Velioğluspor ilk antrenmanını sentetik sahada gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Ersin Durmuş; “Çalışmalara başladık. Sezon açılışı Eylül ayının ortalarında gerçekleşecek. Hocamız Teoman Temelkuran’la beraber yoğun bir antrenman sezonu geçireceğiz. İkinci amatörden yeni çıktığımız için futbolcularımızda antrenman eksikliği yok. Ama yenilikler gerekiyor. Hocamız da gerekli çalışmaları yaptı.”dedi.

Teknik hoca Teoman Temelkuran ise; “Velioğluspor kulübünü iyi mücadele ederek layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Bu konuda taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını, bize güvenmelerini ve inanmalarını istiyorum. Kadromuza yeni isimler kattık. Saltukovaspor’dan Fevzi, Çaydeğirmeni spor’dan Erdem Bıçakcı ve Zonguldak Gençlikten Tan Çetin’i kadromuza kattık. Bu kadroyu genç arkadaşlarla daha da güçlendirip ligde iyi mücadele etmek istiyoruz.” dedi .

Kaynak: İHA