UEFA'dan Aydınus ve Göçek'e Görev

FIFA kokartlı Türk hakem Fırat Aydınus, Rusya'dan Dinamo Moskova ile Almanya'dan Stuttgart takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Moskova'daki Kimhki Arena'da 28 Ağustos Salı günü oynanacak karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Barış Şimşek de mücadelede dördüncü hakem olacak.

METALİST KHARKİV - DİNAMO BÜKREŞ MAÇI GÖÇEK'İN
FIFA kokartlı Türk hakem Hüseyin Göçek ise Ukrayna'dan Metalist Kharkiv ile Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Ukrayna'nın Kharkiv kentindeki Metalist Stadı'nda 30 Ağustos Perşembe günü oynanacak maçta Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Orkun Aktaş yapacak.

Mete Kalkavan da mücadelede dördüncü hakem olacak.Hüseyin Göçek, 2 Ağustos'ta da Hırvatistan'ın Hajduk Split ile İtalya'nın Inter takımları arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçını yönetti. Göçek ayrıca, 19 Temmuz'da Polonya'nın Ruch Chorzow ile Makedonya'nın Metalurg Üsküp takımları arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmasında düdük çaldı.