Kayserili Abdullah Sümer'in Çalışmalara Başladığı Bildirildi

Türkiye'yi 2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda temsil edecek B1 Futsal Milli Takımı'nda yer alan Kayserili Abdullah Sümer'in çalışmalara başladığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen yaptığı açıklamada, Londra Paralimpik Oyunlarına katılmaya hak kazanan B1 Futsal Milli Takımı'nda yer alan Develi'ye bağlı Çataloluk köyünden Abdullah Sümer'in milli takım kampına katılarak çalışmalara başladığını belirtti.

Sümer'in başarısıyla Kayserilileri gururlandırdığını dile getiren Özen, ''Sümer'in milli takıma seçilmesi Kayseri olarak bizlere çok büyük mutluluk vermiştir. Abdullah bizlere sporun güzelliklerini ve azim olduğu sürece her şeyin yapılabileceğini bir kez daha göstermiştir. Müdürlük olarak Abdullah'ımıza ve milli takımımıza olimpiyatlarda başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Sümer'in Kıbrıs Gazisi olan babası İsmail Sümer ile annesi Döne Sümer de oğullarının Londra'ya gidecek Türk B1 Futsal Milli Takımı'na seçilmesinden dolayı sevinçli olduklarını ifade ederek, milli takımın ve oğullarının başarısı için dua ettiklerini kaydettiler.

Muhabir: Mustafa Önal

Yayıncı: İsmail İçer

Kaynak: AA