Geleceğin Voleybolcuları Yetişiyor

Çorlu Belediye Spor Kulübü Voleybol Şubesi tarafından düzenlenen yaz spor okulu bu yıl da büyük ilgi görüyor.

3 farklı kategoride 8 ayrı yaş grubunun çalışmaları eğitmenleri nezaretinde Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda sürdürülüyor. Çorlu Belediyesi Spor Kulübü'nün 1998, 1999 ve 2000 doğumlular ile 2001, 2002 ve 2003 ayrıca 2004 ve 2005 doğumlu voleybolcu adayları çalışmalarına eğitmenleri nezaretinde Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenörler Metin Yıldız ve Didem Kete ile birlikte spor okuluna katılan sporcuların çalışmalarına refakat ettiklerini belirten Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Enver Çağlar: “Sporcularımız geçtiğimiz yıl mini voleybola katıldılar. Bu yıl ise mini kategorinin yanı sıra yıldız ve gençler müsabakalarına katılacağız. ÇBSK olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Yaz dönemi spor okuluna katılan yetenekli ve voleybola istekli sporcular bu eğitimlerde yeteneklerini ön plana çıkarma fırsatı buluyorlar. Çorlu Belediyesi Spor Kulübü olarak alt yapı çalışmalarımızı voleybol alanında da sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Şubesi'nce düzenlenen spor okuluna katılan öğrencileri aileleri de yalnız bırakmıyor. Aileler çocuklarının antrenmanlarını tribünlerden izliyor .

Kaynak: İHA