Beşiktaş Düzce'de Yer Arayışında

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri kamp yeri bakmak için Düzce'ye geldi.

Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri Düzce ziyaretlerinde ilk olarak Düzce Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sebebi ziyaretimiz geçenlerde Beşiktaş takımı ile Avusturya'da kamptaydık. Bizim ülkemizde daha uygun yerlerimiz var. Sonra tüm branşların olabileceği bir yaz kampı yerini yapmak bunun aynı zamanda turizme açılım yapma fikri doğdu. Zaten buradaki dernek başkanı da beni ziyaretinde çok güzel bir yer bulduğunu burası ile ilgilenmemizi istedi. Bende onlara söz verdim. Bugün geleceğim diye. Ziyaretimizin sebebi bu."Hayırlısı ise Beşiktaş'a bir yer yapmak istediklerini anlatan Orman, şöyhle konuştu: "Tabii ki Beşiktaş kamuya malolmuş kamu yararına bir dernek. Bizde kamuya açık güzel bir tesis yapıp basketbolcularımızı, voleybolcularımızı ve tüm branşların istifade edeceği rakip takımlarında istifade edeceği bir tesis yapmak istiyoruz bugün bunun için geldik. Bugün işlemleri başlatırsak memnun olacağız"

Düzce Valisi Vasip Şahin de, "Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün, medarı iftiharımız olan bir kulübün Düzce'yi tercih etmesi en azından bizim adımıza övünülecek bir durum. Avusturya'da yaptığınız kampların çok daha verimlisini burada çok daha güzel tesislerle çok daha iyi bir alt yapıyla burada size sunulacağını size şimdiden söyleyebilirim" dedi.

Bir başka kulübün yani Fenerbahçe'nin de burada böyle bir tesisleşmeye gittiğini anlatan Şahin, şunları söyledi: "Bunun yanında Beşiktaş'ın geliyor olması ve diğer büyük takımlarımızında bundan sonra Düzce'yi tercih edeceğini ümit ederek bunu söylüyorum. Böyle bir talep ve niyetle Düzce'ye geliyor olmanız Düzce'nin bilinirliğini artırmış olacaktır. Bundan dolayı ben teşekkür ediyorum. Güzel bir yatırım olur." Düzce'den bahseden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama Düzce bulunduğu konum itibariyle coğrafi güzellikleriyle zannediyorum sporcuya uygun hava kalitesi ve mekanı ile ender bulunan yerlerden bir tanesi. İnşallah bundan sonraki yatırımlarınıza ben gittikten sonra da arkadaşlarım takipçisi olacaklardır. Aynı desteği verecekler. Her zaman yanınızda olacaklardır. Düzce'nin böyle bir özelliği var. Burada her türlü desteği bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Burada kulüp dernek başkanı da bu konuda gayretli"

Ziyaret sonrası Başkan Orman, Vali Şahin'e Beşiktaş'ın yeni sezon formasını hediye etti .

Kaynak: İHA