Ankaralı Beşiktaşlılar İftar Yemeğinde Buluştu

Beşiktaş Kulübü, Ankara'da bulunan Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Ankara Beşiktaşlı İşadamları Derneği ve Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti üyelerine iftar yemeği verdi.

Ankara Crown Plaza Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde Ankara Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Ankara Beşiktaşlı İşadamları Derneği, Ankaralı Beşiktaşlılar Cemiyetinin yöneticileri ve üyeleri bir araya geldi. İftarda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaşlılar genelde seçim öncesi bir araya gelip kulis toplantıları yaparlar ama ben Beşiktaş camiasının içinden biri olduğum için her fırsatta Beşiktaşlılarla bir arada olmaya çalışıyorum. Öncelikle içiniz rahat olsun futbol takımımız gayet iyi durumda ve artık iyi bir sürece girdi. Bizler, futbolcular herkes gelip geçecek ama asıl olan Beşiktaş'ın amblemidir, asaletidir, renkleridir. Bizler kulübümüze sahip çıktığımız sürece bu sıkıntılı süreci rahatlıkla atlatacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"Göreve ilk geldiğimde bende tablonun bu şekilde olduğunu bilmiyordum ama şuan her şeye hakimiz, artık Beşiktaş iyi yolda herkes kendini iyi hissedebilir" diyen Orman şunları kaydetti: "Futbol takımımız ve kulübümüzün bilançosu açısından gerekli tedbirleri almaya başladık. Biraz radikal gidiyoruz ama bir şeyler rayında gitmeye başladı.

Tahmin ediyorum 2013 mali kurulunda rakamlar ortaya konulduğunda herkes kendini daha iyi hissedecek. Futbol, basketbol ve diğer branşlarda kazanılan başarılarla bu sıkıntılı durum deha da kolay atlatılacaktır. Hakkımızda çok dedikodular yapılıyor, bizim asıl sahibimiz siz Beşiktaşlılarsınız. Bize, canla başla çalışan Beşiktaşlılara sahip çıkmanızı istiyorum, artık herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor." Futbol takımına bir kaç takviye daha yapılacağını açıklayan Orman, Beşiktaşlılara kombine alın çağrısında bulundu. Ankara Beşiktaşlılar Dernekleri Genel Sekreteri Salih Ünver'den edinilen bilgiye göre ise Beşiktaş, Batuhan Karadeniz ile büyük ölçüde anlaşma sağladı

Kaynak: İHA