Simav Sitespor Yönetiminden Taraftara Sürpriz İftar

Üçüncü lig hedefleyen Kütahya Süper Amatör ligin gözde ekibi Simav Yenimahalle Sitespor, flaş transferlerini kulüp binasında düzenlediği iftar yemeğinde açıklayarak taraftarlarına sürpriz yaptı.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın da hazır bulunduğu iftar programında Bursaspor ve Uşakspor başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden transfer ettikleri futbolcuları taraftarlara tek tek tanıtan Simav Yeni Mahalle Sitespor Kulübü yönetimi taraftarlardan tam not aldı.

Kulüp Başkanı Fatih Salih Okumuş bu yıl mücadele edecekleri Kütahya Süper Amatör ligde misafir olduklarını ve gelecek yıl BAL ligi, ardından da 3. ligi hedeflediklerini kaydetti.

Gerçekleştirdikleri flaş transferler ile güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Okumuş, “Amacımız Simav’ı en iyi bir şekilde temsil edebilmek. Teknik heyetimizin titizlikle gerçekleştirdiği flaş transferlerimizi taraftarlarımız ile tanıştırmak için iftar programının uygun olacağını düşündük ve taraftarlarımıza sürpriz yapmak istedik. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimden de söz aldık. 3. ligi hedefliyoruz. Bu yılki Kütahya Süper Amatör ligde misafirimiz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacım var” dedi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, “Yeni Mahalle Site Spor’un flaş transfer haberlerini basından izliyoruz. Ancak kimler olduğunu merak ediyorduk. İftar programında yeni transferler ile tanışmak gerçekten sürpriz oldu. Bordo-Mavililere başarılar temenni ediyorum. Spor’a ve sporcuya sonsuz desteğimiz devam edecek” dedi.

Tanışma ve konuşmaların ardından Simav Yeni Mahalle Site Spor kulüp yöneticileri, transfer edilen yeni ve eski futbolcular ile iftar programına davet edilen taraftarlar ve davetliler daha sonra Galatasaray’ın 3-2 galibiyeti ile sonuçlanan Süper Kupa maçını televizyondan hep birlikte izledi .

Kaynak: İHA