Kaptan Sadullah: “Artık Kazanmayı Öğreneceğiz”

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923’ün kaptanı Sadullah Eraslan, takım olarak kazanmayı öğreneceklerini belirtti.

Kaptan Sadullah; oynayacakları hazırlık maçlarında skora da önem vereceklerini belirterek, “Bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarında skora değil, oyuna önem verdik. Artık oyunumuzun yanında skora da önem vereceğiz. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla kazanmayı öğreneceğiz” dedi.

Kartepe kampında oynadıkları hazırlık maçları süresince teknik direktör Selahaddin Dinçel’in kendilerinden istediği oyun şablonunu ortaya koymaya çalıştıklarını ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu, “Bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarında skora önem vermedik. Hocamızın sahadaki isteklerini uygulamaya çalıştık. Artık, oynayacağımız hazırlık maçlarıyla kazanmayı öğreneceğiz. Sahada uyumun yanı sıra skorda elde etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Takımın birbirini tanıyan oyunculardan kurulu olduğunu ve transferde buna önem verildiğini hatırlatan kaptan Sadullah şunları söyledi: “Birbirini tanıyan oyuncular saha içinde aynı dili konuşurlar. Aydınspor 1923’te daha önce birlikte oynamış ve Aydınspor 1923’te tekrar buluşmuş oyuncular var. Sahada rakip olmuş oyuncu arkadaşlarımız da var. Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. İnşallah bu ortam bize başarıyı getirir”

Kaynak: İHA