Galatasaray'a Kupasını Tff Başkanı Yıldırım Demirören Verdi

TFF Süper Kupa'nın 6. şampiyonu Galatasaray, kupasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Karşılaşmanın ardından saha içinde sevinç yumağı oluşturarak zaferini kutlayan sarı-kırmızılılara, daha sonra protokol tribününde gerçekleştirilen törende Süper Kupa'yı TFF Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Kupayı Galatasaray'da Necati Ateş, Tomas Ujfalusi ve Sabri Sarıoğlu kaldırdılar.

Kupa töreni sırasında büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, saha içine inerek kupa ile taraftarlarını selamladı. Galatasaraylı taraftarlar da kupa ile tribünleri dolaşan futbolculara tezahüratlarla destek vererek sevinçlerine ortak oldu.

Kupa töreninde sarı-kırmızılıların yeni transferi Brezilyalı Felipe Melo da protokol tribününe gelerek takım arkadaşlarıyla şampiyonluğu kutladı. Melo'nun oyuna ikinci yarı dahil olan Aydın Yılmaz'ın formasını giymesi dikkat çekti.

TFF Başkanı Demirören, Fenerbahçe'ye de ikincilik madalyasını takdim eden kişi oldu. Maçta görev yapan hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık ongun, Süleyman Abay, Hüseyin Göçek ve Bülent Yıldırım'a da başarı şiltleri TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten tarafından takdim edildi.

Muhabir: Emrah Oktay / Mehmet Fatih Duman /Yahya Oğuz

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Kaynak: AA