Diyarbakırspor'da Mali Tablo İlan Edilecek

Spor Toto 3.Lig 3. grup takımlarından Diyarbakırspor yönetiminin, Dernekler İl Müdürlüğü'nün kararı üzerine 'talipli çıkması halinde bırakma' şartı ile devam kararı aldığı öğrenildi.

Dernekler İl Müdürlüğü'nün divan kurulu oluşturulamadığı için yapılamayan kongreyi geçersiz sayıp 'Bu durumda kayyum atayamayız. Yönetimin devam etmesi veya bırakması tamamen kendi yetkisindedir' kararını vermesinden sonra toplanan yönetim, 'talipli çıkması halinde bırakma' şartı ile devam kararı aldı. Yönetim, düzenleyeceği iftarlı basın toplantısı ile hem bu konuda hem de kulübün borç durumu ve mali yapısı, bugüne kadar bu alanlarda yapılan çalışmaları içeren bilgiler verecek.

Bu arada Kulüp içindeki belirsizlikten dolayı kampa gidemeyen ve Diyarbakır'da çalışmalarını sürdüren Diyarbakırspor'da futbolculara bir gün izin verilecek. Yönetimle anlaşamadıkları için idmanlara çıkmayan Fırat, Cemal, Murat ve Süleyman'dan yoksun bir kadroyla çalışan Yeşil-Kırmızılı takımın kros çalışmalarını hafta başından itibaren Mardin yolu üzerindeki karayolları fidanlığında yapacağı bildirildi.

Daha sonra, ligin başlayacağı 8 Eylül'e kadar gerek Diyarbakır'da ve gerekse komşu kentlere gidilerek hazırlık maçları yapılacak.

Şu ana kadarki çalışmalarını alt yapı antrenörleri Enver Aylak ve Kadri Çiçek nezaretinde sürdüren Diyarbakırspor'da teknik direktör arayışlarında da bulunulduğu öğrenildi. Aralarında geçen sezon takımı çalıştıran Levent Numanoğlu'nun da bulunduğu bazı teknik adamlarla görüşen Başkan Edemen'in hafta içinde bir isimde karar kılarak takımın başına getirmesi bekleniyor .

Kaynak: İHA