Trabzonspor Yeni Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçını Orduspor’la Yaptı

Trabzonspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Orduspor ile yaptı.

Bordo-mavili ekip sahada 2-0’lık galibiyetle ayrıldı

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 2-0 Bordo Mavililer’in üstünlüğü ile biten maç Sonrası konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz sezon öncesinde Orduspor ile hazırlık maçı yaptıklarını hatırlatarak, “Bizim için lig öncesi Son hazırlık maçıydı. Önemli olan sakatlık vermeden sezona başlamak. Seyircilerimiz önünde bütün oyuncularımızı kullanmaya çalıştık. Oyuna baktığımız zaman ilk 10 dakikada bocalama dönemi oldu ama oyuna hakim taraf bizdik. Hazırlık maçı içersinde zaman zaman hareketli zaman zamanda tempo düşüktü. Oyuna hakim alan taraf bizdik. Oyunun skorundan çok oyunun içinde yaptığımız doğrular önemliydi. Eksiklerimizde vardı ama her geçen gün kendimizi düzeltmeye çalıştığımızı görüyoruz. Blokların daha uyumlu olduğu yardımlaşmanın daha iyi olduğu baskının birlikte yapılmaya çalışıldığını görüyoruz. Bunlarda biraz daha üstüne koyarsak daha iyi olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Daha fazla pozisyon üretebilecek bir takım olduklarını kaydeden Güneş, “Bunu lig içersinde yapacağımızı düşünüyorum. Daha heyecanlı daha coşkulu ve kazanma ruhunun fazla olduğu bir takım olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş sakatlanarak oyundan çıkan Volkan Şen'in mide spazm geçirdiğini, pankreasının patlamış olabileceğinin kendisine söylendiğini belirterek hastanede tedavisine başladığı ifade etti.

Colman'ı ise durumu iyi olduğu için kullanmadığını belirten Güneş, Vittek'in ayağında olan hafif ağırılar nedeniyle riske etmek istemediğini belirtti.

Kaynak: İHA