Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, verdiği iftar yemeğiyle sezon açılışını gerçekleştirdi.

Grand Sinan Otel’de Mustafa Abacı tarafından Tecdespor onuruna verilen iftar yemeğine TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Tecdespor Kulübü Fahri Başkanı Yusuf İzzettin Cengiz, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Tecdespor Kulübü Başkanı Suat Yıldırım, Tecdespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenör ve sporcular katıldı.

İftar yemeği sorası bir konuşma yapan Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, “Sezon açılışı ve yeni teknik heyetimizin futbolcularımızla kaynaşmaları için bir iftar yemeği verdik. İnşallah 2012-2013 sezonu bütün takımlarımıza ve Tecdespor’a hayırlı uğurlu olur” dedi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, “2012-2013 sezonunun kuralarını çektik ve kulüplerimiz yavaş yavaş sezona hazırlık yapmaya başladı.

Malatya’nın güzide kulüplerinden birisi olan Tecdespor’un verdiği iftar yemeğinde bir araya geldik. Kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Tecdespor Kulübü Fahri Başkanı Yusuf İzzettin Cengiz de, Malatya’da amatör sporun zor şartlar altında yürütüldüğüne dikkat çekerek, şunları söyledi: “Allah bu mübarek Ramazan gününde Malatya’daki amatör sporun daha yükseğe çıkmasına, daha kaliteli bir spor hayatı sürmesine vesile olsun. Ama Malatya’da amatör zor durumda. Amatör spor, bir kısım kahraman insanların, fedakar insanların omuzlarında yürüyor. Bu insanlar elini, eteğini çekse belki de Malatya’da amatör diye bir şey kalmayacak. Mutlaka Malatya’yı yöneten insanlar, Malatyalı hayır sahipleri ve Malatya’yı seven bütün insanların amatör spora destek olması, bu fedakar insanların yanında olması gerekiyor.” TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, yeni sezonda Tecdespor’a başarılar dileyerek, “Sayın Başkan bu özel mübarek günden kulübü için özel bir program hazırlayarak, bizleri buraya davet etti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu camianın içinde olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA