Spor Basınının Duayeni Tanyolaç'a Bir Tatlı 'Huzur' Ziyareti

Spor yazarlığının bir numaralı isimlerinden ve Türk spor basınının duayenlerinden Necmi Tanyolaç'ı, eski dostları dostları unutmadı.

Tanyolaç, dostlarını karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı ve duygulu anlar yaşandı.Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) kurucularından ve eski başkanlarından Necmi Tanyolaç'ı Adalı dostları Adalar Vakfı önderliğinde Çekmeköy Çamlıca Huzurevi'nde ziyaret ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Tanyolaç gözyaşlarını tutamadı. Bir de onun sevdiği gibi ud eşliğinde fasıl yapıldı. Eski dostlarını karşısında görünce duygulanan ve aynı zamanda da çok büyük bir sevinç yaşayan ve söylenen ada şarkılarına eşlik eden Tanyolaç, "Bahriye Çiftetellisi" sırasında dayanamadı, ayağa kalkarak Onur Belge, Halim Bulutoğlu ve bakıcısı arasında çiftetelli de oynadı.

BEŞİKTAŞ'IN DİVAN ÜYESİ ESEN SUNAY DA ORADAYDI
Bu arada Beşiktaş Divan Kurulu üyelerinden Esen Sunay da Necmi Tanyolaç ile aynı huzurevinde birlikte kalıyor. Sunay, siyah - beyazlı kulübün efsane başkanlarından Süleyman Seba'nın döneminde başkanlığa yürüdüğü yolda danıştığı dostlarındandı.Seba'nın da çok sevdiği "Eski dostlar" şarkısını isteyen Esen Sunay, gelen konuklar ve Necmi Tanyolaç ile birlikte şarkıya katıldı.

Birlikte kaldığı dostları da Necmi Tanyolaç'a eşlik ederken duygu dolu hoş bir gün yaşandı.Adalar Vakfı
Adalar Vakfı, 1983 yılında Adalar’ın önde gelen iş, kültür, sanat ve bilim insanları tarafından kurulmuştu. Vakıf, Adalar’ın doğal, tarihi ve kültürel değerlerini korumak, turizmin sürdürülebilir bir şekilde geliştirilmesini sağlamak üzere bir dizi çalışma, proje, faaliyet yürütmekte. Yayıncılık alanındaki çalışmalarını Adalı Yayınları aracılığıyla sürdürüyor.