Yeşil Beyazlı Futbolcular Farklı Galibiyeti Yorumladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön elem rövanş maçında Finlandiya ekibini 6-0’lık skorla mağlup eden yeşil-beyazlı takımın futbolcuları, galibiyeti taraftara armağan etti.

Bursasporlu İsmail Haktan Odabaşı, “Biz bu galibiyeti bekliyorduk. Deplasmanda çok şanssız bir yenilgi aldık bu maçta çok iyi çalıştık çok zor geçeceğini biliyorduk. Takım olarak bu hafta çok iyi bütünleştik. İyi antrenmanlar çıkarttık. Bu seneki hedefimiz UEFA’da gruplara kalmak. Takım arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Ligde iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Maçta iki gol atarak yıldızlaşan Pinto, “İlk maçta istediğimiz oyunu sergileyememiştik. Evimizde oynayacağımız maç bizim için çok önemliydi. İstediğimiz oyunu sergileyerek güzel bir karşılaşma çıkarttık. Ben Batalla ile çok iyi anlaşıyorum. Sezona iyi başlamak bizim için çok önemli. Bu başarıların devamını diliyoruz. Taraftarımız bizi çok iyi destekledi. Galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk gölü atarak takımının gol perdesini açan kaptan İbrahim Öztürk, “Önemli olan bizim burada tur atlamamızdı. İlk maçta hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Yaşayınca bu bize çok iyi tecrübe oluyor. Birbirimize çok güveniyorduk. Herkes bize inandı. Ramazan ayı olmasına rağmen taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Güzel farklı bir galibiyet oldu. Hak ettiğimiz galibiyet oldu. Yarın diğer rakibimiz belli olacak. O rakibimizi de mağlup ederek gruplara kalmak istiyoruz” dedi.

Ayrıca Öztürk, karşılaşmada takımının 4. golünü atan N’Diaye’nin attığı şok gölü sebebiyle kutladı.

Musa Çağıran, “Bu karşılaşmada çok iyi savaştık. Maçın başında da golü bulduktan sonra gerisi geldi. Oradaki maç da çok farklı olabilirdi ama olmadı. Bugün burada kazandık. Turu geçerek gruplara kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Ozan İpek ise Bursaspor formasıyla ilk resmi maçına çıkarak ilk golünü atan Ozan Tufan’ı tebrik ederek, “Bu yaşta böyle bir gol atmak herkese nasip olmaz. Ozan gol attıktan sonra yanıma gelip ağladı. Ona destek olmaya çalışıyoruz. Bu yaşına rağmen üst düzeyde bir oyuncu. Maç istediğimiz gibi geçti. İlk 20 dakikada karşı takım çok şanslıydı ama bunu kırmayı başardık. Bu maçta ilk maça nazaran çok iyi oynadık. İlk maçta rakibimizi ciddiye almamıştık. Ama kendi sahamızda farklı bir galibiyet alarak turu atlamayı bildik” şeklinde konuştu.

İlk resmi maçında gol atma mutluluğunu yaşayan Ozan Turan ise, “Ertuğrul Sağlam hocama çok teşekkür ediyorum. İlk resmi maçta, beni sahaya çıkardı. Ve golümü attım. Çık sevinçliyim. Attığımda çok duygusal anlar yaşadım. Bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Ozan ipek bana oyuna gireceğimi söylemişti. Bana sakin olmamı söyledi ben de önümde kalan topu iyi değerlendirdim ve İlk golümü attım” dedi.

Kaynak: İHA