Timsah Farklı Turladı

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu rövanş maçında Finlandiya ekibi KuPs Kuopio’yu adeta gole boğarak adını Play-off’a yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu rövanş maçında sahasında Finlandiya ekibi KuPs Kuopio’yu ağırlayan yeşil beyazlı ekip, rakibine gol yağdırdı. Finlandiya’da oynanan ilk maçta kötü zeminin kurbanı olan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan yeşil beyazlılar, rövanş maçında muhteşem taraftarının desteği ile karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrılmayı bildi. Zayıf rakibine karşı maç boyunca büyük üstünlük kuran Timsah, taraftarlarını da mest etti. Yeşil beyazlılar bu Sonuçla UEFA Avrupa Ligi’nde adını Play-off’lara yazdırma başarısını da gösterdi.

PERDEYİ İBRAHİM AÇTI

Yeşil beyazlı ekibin Finlandiya temsilcisine gol şov yaptığı karşılaşmada gol perdesini defans oyuncusu İbrahim Öztürk açtı. Karşılaşmanın 22. dakikasında ceza sahası içindeki karambolde topa Son dokunan isim olan İbrahim Öztürk gol perdesini de açan isim oldu.

PİNTO KALDIĞI YERDEN

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana attığı goller ile dikkatleri üzerine çeken Sebastian Pinto, gollerine devam etti. Oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm kamuoyunun takdirini toplayan Pinto, yeşil beyazlıların bu sezonki ilk resmi maçında da rakip filelere 2 gol atma başarısı gösterdi. Takımının 28. ve 48. dakikalarında ki gollerini atan Şilili golcü, oyunun Son bölümlerinde yerini Bangura’ya bırakırken taraftarlardan da büyük alkış aldı.

N’DİAYE’DEN ŞIK GOL

Yeşil beyazlıların gol olup yaptığı gecede en şık golde başarılı orta saha oyuncusu Alfred N’Diaye’den geldi. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında yaklaşık 25 metrelik mesafeden sert bir vuruş gerçekleştiren N’Diaye, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Genç oyuncunun şık golünü yeşil beyazlı taraftarlarda ayakta alkışladı.

OZAN İLK RESMİ MAÇINDA GOLLE BULUŞTU

Bursaspor’un alt yapısından yetişen genç oyuncu Ozan Tufan, yeşil beyazlı formayla çıktığı ilk resmi maçında golle tanıştı. Karşılaşmanın 82.dakikasında kendi başlattığı atağında Pinto’nun ceza sahasına aktardığı topu defanstan sekmesiyle önünde bulan 18 yaşındaki genç yetenek, şık bir vuruşla skoru belirlerken, yeşil beyazlı formayla da ilk golüyle buluştu.

Öte yandan scoreboarddan yansıtılan resmi rakamlara göre karşılaşmayı 19 bin 92 biletli seyirci izledi .

Kaynak: İHA