Elazığspor, Süper Lig’e Sanica Boru İle Merhaba Diyecek

Sanica Boru ile Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor bir araya geldi.

8 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Elazığspor, 2012-2013 sezonunda Sanica Boru Elazığspor olarak yola devam edecek.2010 yılında Elazığ'a yatırım yaparak gelen ve 20 bin metrekarelik kapalı alanı içeren boru fabrikası ile Elazığ’daki en önemli ekonomi yatırımlarından birini sürdürmekte olan Sanica, Doğu Anadolu’nun Süper Lig’deki tek temsilcisine ismini verdi.

Elazığ tarihinde bir ilk olan bu tarihi buluşmanın hem Elazığspor yönetiminin hem de Elazığ’daki yerel otoritelerinin vizyoner bakış açısı ile sağlandığını belirten Sanica Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, “Sanica olarak özellikle jakuzi, küvet konusunda dünyanın alanında 5. büyük kapasitesine sahip bir şirketiz. Amacımız, şimdiye kadar çok önemli başarılar yaşamış olan Elazığspor’u maddi desteğimizle daha da ileriye taşınmasına yardımcı olmak.” dedi.

İsim hakkı anlaşmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden kulüp başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Fatinoğlu Holding ailesini Elazığ'a yapmış olduğu yatırımlar ve Elazığspor'a katkılarından dolayı fahri hemşeri olarak ilan ettiklerini söyledi.