Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 6-0 kazandıkları KuPS Kuopio maçına ilişkin olarak, ''Bu takım yıllarca tarihe geçecek başarılara imza attı. Kimsenin takımı, başkanı, yönetimi eleştirmesi için geçerli bir durum ortada yok'' dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, aldıkları galibiyette tribünleri dolduran taraftarların büyük etkisi olduğunu söyledi.

Bu sezon, geçen iki sezonda Avrupa kupalarında elde ettikleri tecrübeyi başarıya dönüştürmeyi hedeflediklerini dile getiren Sağlam, taraftarlarının da desteğiyle bol gollü bir galibiyet alarak, üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakiplerinin yarın çekilecek kurada belli olacağını anımsatan Sağlam, bu turu da geçerek gruplara kalmak istediklerini kaydetti.

Sağlam, maç öncesi kendilerine yönelik bazı eleştirilerin olduğunun anımsatılması üzerine, ''Bu takım yıllarca tarihe geçecek başarılara imza attı. Kimsenin takımı, başkanı, yönetimi eleştirmesi için geçerli bir durum ortada yok. Taraftarlar da verdikleri destekle bunu gösterdi. Taraftarlar, takıma coşkuyla destek vererek bu eleştirilerin suni bir gündem olduğunu ortaya koydu'' değerlendirmesinde bulundu.

Transferde adı geçen Karşıyakalı Şaban ile ilgili bir soruyu ise Sağlam, ''Henüz bir gelişme yok. Biliyorsunuz Şaban'ı geçen sezon da transfer etmek istemiştik ama yüksek bonservis bedeli istenmişti'' yanıtını verdi.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA