Serdar Aziz: 'rakibimizi Ciddiye Alıyoruz'

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Serdar Aziz, kağıt üzerinde favori gözükseler de alışık olmadıkları bir zeminde oynayacaklarını belirtti.

Başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz Savon Sanomat Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı . Rakiplerini ciddiye aldıklarını belirten Aziz , " Tabi ki ilk kura çekiminden önce karşımıza kim gelirse gelsin rakibimizi ciddiye aldığımızı her zaman söylüyorduk . Yarında kolay bir maç olmayacak bizim için çok ciddi bir rakiple oynayacağız . Her ne kadar kağıt üzerinde favori gözüksek de alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağız . Bursa’da buna karşı antrenmanlarımızı da yaptık . Onun için saha içinde bir bahaneye yer yok . Çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz . Buradan avantajlı bir şekilde ayrılıp kendi sahamızda çok rahat bir şekilde oynamak istiyoruz " dedi .

İlk defa böyle bir zeminde oynayacaklarını belirten Aziz , " Antrenmanlarımızı suni çimde yaptık 3 günde alıştık diyebiliriz . İllaki bir şey olacaktır ama sonuçta bahanemiz yok . Sahada futbol oynayacağız . Elimizden gelen her şeyi yapacağız . Saha şartlarının bizim için etken olacağını düşünmüyorum” dedi .

Kaynak: İHA