Gelsin canlı yayında 2 bacağını ölçelim! 7 cm kısa mı değil mi?

Habertürk ekranlarında katıldığı canlı yayında Feberbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ilginç bir çağrıda bulunan Taraf yazarı Mehmet Baransu "Aziz Yıldırım'ın onuru gururu varsa gelsin canlı yayında 2 tane bacağını ölçelim." dedi.

Aziz Yıldırım'ın Türkiye gündemini sarsan konuşmasında hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı. Aziz Yıldırım'ı doğrulmaya açıklamaya davet eden Baransu, Fenerbahçe Başkanına canlı yayında ilginç bir çağrıda bulundu.

AZİZ YILDIRIM'IN BACAKLARINI ÖLÇELİM

Canlı yayında Aziz Yıldırım'a seslenen Baransu 'Aziz Yıldırım konuşmasında askerlikle ilgili iddiaları da konuştu. Ve çürük raporunun iftira olduğunu söyledi. Canlı yayında ben Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Biraz onuru ve gurur varsa gelsin, canlı yayında iki tane bacağını ölçelim. 7 santim kısa mı değil mi? Tüm Türkiye görsün. Ve o 7 santimlik kısa bacak için alınan raporun kim adına alındığını tüm Türkiye görsün. Fenerbahçe TV'de de ölçebiliriz. Aziz Yıldırım'ın bacağı 7 santimetre kısa mı değil mi ölçelim! ' dedi.

BEYAZ GAZETE