Adanademir Spor Yönetimine Bir ‘Gazeteci’

Kısa süre önce Anadolu Ajansı'ndan emekli olan gazeteci Ramazan Şanıvar, Adana Demirspor’un İdari İşler Direktörlüğü'ne getirildi.

yeni Başkanı Önder Serin, birinci önceliklerinin kurumsallaşma olduğunu, bu nedenle kilit noktalara dürüst ve yıpranmamış isimler görevlendireceklerini söyledi.

Serin, yaptığı açıklamada iş dünyasında kendilerini kanıtlamış 15 yöneticiyle, Adana Demirspor’u zirveye taşımak için kolları sıvadıklarının belirterek genel kurulda kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür etti.

Kulüpte reorganizasyona gittiklerini, her alanda kulübe katkısı bulunmayanlarla yollarını ayıracaklarını kaydeden Serin, “Hiçbir görevli ve çalışana ön yargımız yok. Kulübün çıkarları doğrultusunda işini doğru yapan, kulübün her koşulda menfaatlerini düşünen samimi ve iyi niyetli kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Birinci önceliğimiz kurumsallaşma. Bu nedenle kilit noktalara dürüst ve yıpranmamış isimler görevlendireceğiz” dedi.

Serin, 33 yıldır çeşitli kurumlarda gazetecilik yapan, Son olarak da Anadolu Ajansı’ndan emekli Ramazan Şanıvar’ı kulübün İdari İşler Direktörlüğü görevine getirdiklerini açıklayarak, “Gazeteciliğin ötesinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi ve bazı federasyonlarda görevli olan Şanıvar, ayrıca 1981–84 yılları arasında genç, amatör takım ve profesyonel takımda Marko Valok ile Adana Demirspor’da görev yapmış deneyimli, birikimli, donanımlı bir spor adamı. Şanıvar’ın bize önemli katkılarının olacağından hiçbir endişemiz yok” diye konuştu.

Adana Demirspor’da Kulüp İdari Direktörlüğüne getirilen Şanıvar ise “Ben sözcüğü yerine biz sözcüğüyle, yönetim kurulu ve diğer görevlilerle koordineli çalışarak tarihi kulübün misyonu ve vizyonuna uygun davranarak çıtayı yükseltmek için tüm mesaimi kulübün başarısına ayıracağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA