Turnuvada Erkeklerde Murat Giginoğlu

Artvin'in Hopa ilçesinde düzenlenen 14. Hopaport Plaj Voleybolu Türkiye Kupası'nda, erkeklerde Murat Giginoğlu-Selçuk Şekerci, kadınlarda ise Gizem Giraygil-Erin Borske Gray ikilisi birinciliği kazandı.

Hopa Belediyesi'nce düzenlenen, ''Hopa Kültür, Deniz ve Sanat Festivali'' kapsamında, ilçe sahilinde, 14. Hopaport Plaj Voleybolu Türkiye Kupası Turnuvası gerçekleştirildi.

Türkiye'nin yanı sıra KKTC, ABD ve Bulgaristan'dan sporcuların katıldığı turnuvanın erkekler kategorisinde 42 sporcudan oluşan 21, kadınlarda ise 14 sporcudan oluşan 7 takım mücadele etti.

Turnuvanın finalinde erkekler kategorisinde Hakan Göğtepe-Volkan Göğtepe ikilisi ile karşılaşan milli sporcular Murat Giginoğlu-Selçuk Şekerci ikilisi birinci oldu.

Kadınlarda ise Pınar Öskan-Burcu Atasoy çiftini yenen Gizem Giraygil ve ABD'li partneri Erin Borske Gray birinciliği kazandı.

Hopa Kaymakamı Abdullah Aktaş, Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Çakmak ve Mustafa Ekşi ile Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer'in de izlediği finaller sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları ile çeşitli ödüller verildi.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu / Tuncay Bekar/ Yahya Oğuz

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA