Sadri Şener, Burak'ın Yeni Takımını Açıkladı

Sarı kırmızılılar, 1 milyon Euro’luk artışla Trabzonspor’un kapısını çalacak. Burak için “4 milyon Euro ve Sercan Yıldırım” önerilecek.

G.SARAY yönetimi Burak Yılmaz 'a sarı kırmızılı formayı giydirmek için her yolu deniyor. Sarı kırmızılı yöneticiler, “Yabancı sayısı önümüzdeki yıllarda düşeceği için milli golcüye mecburuz” diyerek Başkan Ünal Aysal 'ın da bu transfer için ısrarcı davranmasını istedi. Fatih Terim 'in ısrarla kadroda görmek istediği Burak Yılmaz için bordo mavililere 3 milyon Euro ve Sercan Yıldırım 'ı öneren sarı kırmızılılar, fiyat artışına gitti. Sercan ile beraber rakamı 4 milyon Euro 'ya çıkaran Galatasaray cephesi son bir teklifle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 'in karşısına geçecek. O da 7 milyon Euro bonservis bedeli. Bu para ise iki yıl içinde taksitler halinde bordo mavililere ödenecek.

Selçuk kadar alacak

Burak transferinde Cimbom, mutlu sona ulaşırsa milli golcüye Selçuk İnan tarifesi uygulanacak. Selçuk İnan 'a verilen 2 milyon Euro garanti para, Burak 'a da yıllık olarak ödenecek. Bu rakamın üstüne çıkılmayacak.

Sadri Şener, Burak'ın yeni takımını açıkladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transferi en çok konuşulan Burak Yılmaz'ı Lokomotif Moskova'ya sattım dedi...

Transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olan Süper Lig gol kralı Burak Yılmaz'ın, yeni sezonda formasını giyeceği takım belli oldu. Adı özellikle Lazio ve Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz'a son talip Lokomotiv Moskova oldu. Rus ekibi, golcü fubolcu ile anlaşırken, Trabzonspor yönetiminin de isteklerini yerine getirdi ve transfer dedikodularına en son dahil olmasına rağmen işi sonlandıran takım oldu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, '' Burak'ı 5 milyon Euro'ya sattım. Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Lokomotiv Moskova, Burak Yılmaz için kasasından 5 milyon Euro bonservis bedeli çıkaracak. Ruslar, bu parayı peşin olarak ödeyecek. Trabzonspor ayrıca, Burak Yılmaz'ın bir sonraki transferinden yüzde 25 pay alacak. Moskova temsilcisi, 3 yıllık anlaştığı golcü futbolcuya ise senede 3 milyon Euro ödeyecek.