Galatasaraylı Necati: Özgüvenimiz Var, Hedef Avrupa'da Başarı

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu ve artık Avrupa’da başarı yakalamaları gerektiğini iddia etti.

Necati Ateş , geride kalan sezonun lig şampiyonu olarak öz güvenlerinin de üst seviyede bulunacağını kaydetti .

Necati Ateş , GSTV ' ye yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunurken , ' ' Yeni sezona şampiyon unvanı ile çıkacağız . Şampiyon bir takımın oyuncuları olarak öz güvenimiz her zaman üst seviye bulunacak . Unvanımızı korumak için sahaya çıkacağız . Bu da her zaman bize bir artı güç kazandıracak . ' ' dedi .

Öncelikle kampı değerlendiren Necati Ateş ; “Hava şartları olsun , sahanın zemini olsun , her şey şuan çok iyi gidiyor . İnşallah bu kamp döneminde çok iyi çalışırız ve iyi kondisyon depolarız . Ondan sonra zaten yavaş yavaş hazırlık maçları gelecek . Önemli olan sıkıntısız sakatlıksız kamp dönemi geçirmek . İnşallah böylede geçer . ” şeklinde konuştu .

Yeni sezona şampiyon ünvanı ile çıkacaklarını belirten tecrübeli golcü , “Şampiyon bir takımın oyuncuları olarak öz güvenimiz her zaman üst seviye olacak . Ünvanımızı korumak için sahaya çıkacağız . Bu da her zaman bize bir artı kazandıracak . Sırtımızdaki yük artık arttı ve bunun bilincindeyiz . Bunu kaldırabilecek de bir takımız . Çünkü çok iyi bir hocamız , harika bir taraftarımız , çok iyi bir yönetimimiz var . Herkes bizim arkamızda . Başarmak için bizim sadece sahaya çıkıp işimizi yerine getirmemiz gerekiyor . ” dedi .

Necati Ateş yeni transferlere de değinerek , “Öncelikle gelen arkadaşlara başarılar diliyorum . Hepsi çok kaliteli oyuncular . Rekabet her zaman başarıyı getirir . Formayı almakta daha çok çalışmayı gerektirir . Onun için biz gelen arkadaşlarla beraber formayı almak için mücadele edeceğiz . Kim sahaya çıkarsa çıksın Galatasaray’a faydalı olabilmek için sahada her şeyini verecektir . ” diye konuştu .

Başarılı futbolcu son olarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini dile getirerek sözlerini şöyle tamamladı : “Şampiyonlar Ligi çok elit bir kategori . Biz de bu kategoride olduğumuz için çok mutluyuz . Orda çok başarılı olmak istiyoruz ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz . İnşallah bu sene bizden beklenenleri karşılamak için her şeyi yapacağız . Avrupa’da artık bir başarı gelmesi gerekli diye düşünüyorum . ”