Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediye, Hırvatistan milli takım forvetlerinden Jelena Ivezic ile anlaştı.

Transfer çalışmalarının Baş Antrenör Atilla Keskin'in vermiş olduğu rapor doğrultusunda sürdürüldüğünü kaydeden Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Fatih Yücel, bu kapsamda da daha önce Hırvatistan'ın Gospic takımında Eurolig ve lig tecrübesi yaşayan 28 yaşındaki 1.82'lik forvet Jelena Ivezic’i kadroya dahil ettiklerini açıkladı.

Jelena Ivezic’in takıma önemli katkılar sunacağına inandıklarını dile getiren Yücel, transfer çalışmalarının da büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı.

Öte yandan, Jelena Ivezic, geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen olimpiyat elemelerinde 3 maçta 30.7 dakika da 13 sayı 3.7 rebound ve 2.7 asist ortalamalarıyla oynamış ve takımının 'Londra Olimpiyatları'na katılmasında büyük rol oynamıştı. Ivezic, geçtiğimiz sezon Eurolig de toplam 13 maçta 28 dakika ortalama ile 11.8 sayı, 4.5 ribaund ve 1.2 asist istatistikle oynadığı kaydedildi .

Kaynak: İHA