Tenis Federasyonu Başkanı Uluç Açıklama Yaptı

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, İzmir'de düzenlenecek Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna dünya klasmanında çok iyi yerde olan 64 tenisçinin katılacağını söyledi.

Uluç, organizasyonun sponsorluğunu yapacak olan PTT'nin genel müdürü Osman Tural ile birlikte İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İzmir Valisi Cahit Kıraç, kentin 17-23 Eylül tarihleri arasında Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna ev sahipliği yapacağını, önemli sporcuların katılacağı organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

PTT'nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek organizasyonda 30-35 ülkeden katılımcının yer alacağını söyleyen Kıraç, Uluslararası İzmir Cup'ın İzmir'in EXPO 2020 adaylığı konusunda büyük önem taşıdığını ifade etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da, ''İzmir'deki etkinliğe dünya klasmanında çok iyi yerde olan 64 tenisçi katılacak. Elemelere katılacak oyuncu sayısı ise 100'ün üzerinde olacak'' dedi.

Karşılaşmalar sırasında İzmir'deki tüm kortların kullanılacağını dile getiren Uluç, küçük yaştaki tenis oyuncularının da turnuvalara katılacağını sözlerine ekledi.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise İzmir Cup'ın yıllardır yapıldığını, İzmir'in EXPO adaylığı kapsamında organizasyonun bu yıl daha büyük önem taşıdığını ifade etti.

Ziyaretin ardından Tural ve Uluç, Vali Kıraç'a raket ve top hediye etti.

Muhabir: Efsun Yılmaz / Ramazan Ercan

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA