Hentbol Sporcuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Adıyamanlı hentbol sporcuları Türkiye Şampiyonasına gidiyor.

Adıyaman Hentbol Temsilcisi Mehmet Akif Ağır, yaptığı açımlamada, 7-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan il karmaları Türkiye Şampiyonasına Adıyaman'ı temsilen 9 kişilik kafile ile katılacaklarını belirtti.

Ağır, şampiyonaya, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Siirt, Van, Şırnak illerinin katıldığı bölge şampiyonasında Milli Takım alt yapı sporcu seçicilerinin izlediği müsabakalarda seçilen sporcuların katılacağını, bu bağlamda Adıyaman'dan da 8 sporcunun seçildiğini belirterek, 16 kişilik kadroya dahil edildiğini ifade etti.

Ağır, şunları kaydetti;

''Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında 6 bölge karması, Ankara, İstanbul, İzmir ve Kıbrıs karmaları birbirleri ile karşılaşacak. Bu müsabakaları Milli Takım antrenörleri izleyecek olup, beğenilen sporcular U-15 Milli Takım kampına alınacaklar. İlimiz açısından sevindirici diğer bir yön ise ilimiz antrenörlerinden ve beden eğitimi öğretmeni Ahmet Karabulut Milli Takımlar alt yapı sporcu seçicisi, ben de baş antrenör olarak turnuvada görev alacağız. Sporcularımız ve bizler bu turnuvada Adıyaman ve hentbol adına elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi sonuçlarla dönmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inancımız sonsuz.''

-Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalara başladı

Çelikhan Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği 3 ayrı iş için ihaleye çıktı.

KÖYDES kapsamında bu yıl yapılacak işler için ihale çıkan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Kaymakam Murat Uz başkanlığında toplandı.

Kaymakamlık makamında yapılan ihaleler sonucunda, İncirli mezrası, Taşdamlar, Karagöl, köylerinin içme suyu tesis geliştirme işi yapılacak. Bozgedik köyü de ilk defa içme suyuna kavuşacak

Öte yandan, Gölbağı, Koyuncular mezrası, Bozgedik, Kalecik, Düzağaç, Köseuşağı, Taşdamlar köyleri yol alt temel ve sanat yapıları işi ihale edildi. İhaleyi alan firmalar pazartesi yer teslimi yapılacağı belirtildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak KÖYDES kapsamında yapacakları işler için ihaleye çıktıklarını belirten Kaymakam Murat Uz, çalışmaların aksamaması için her zaman kaymakamlık olarak takipte olacaklarını söyledi.

Muhabir: Hakan Furkan/Mustafa Aloğlu

Yayıncı: Mehmet Öztaş

Kaynak: AA