Galatasaray Avusturya’da

Galatasaray, 2012-2013 sezonu öncesinde kamp çalışmalarını yapacağı Avusturya’ya geldi.

Türk Hava Yolları’na ait özel bir seferle öğleden sonra Almanya’nın Münih kentine uçan Galatasaray kafilesi , daha sonra karayoluyla Avusturya’nın Bad Haring bölgesine geçiş yaptı . Sarı - kırmızılı kafileyi az sayıda taraftar karşıladı .

Galatasaray’ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor : “Ufuk Ceylan , Eray İşcan , Sabri Sarıoğlu , Semih Kaya , Gökhan Zan , Tomas Ujfalusi , Hakan Balta , Çağlar Birinci , Ceyhun Gülselam , Yekta Kurtuluş , Aydın Yılmaz , Albert Riera , Mertan Caner Öztürk , Emre Çolak , Emmanuel Culio , İsmail Berk Ünsal , Necati Ateş , Sercan Yıldırım , Umut Bulut” İzinli oyunculardan Emmanuel Eboue , Dany Nounkeu , Engin Baytar ve Selçuk İnan 10 Temmuz ' da , Fernando Muslera ve Johan Elmander 11 Temmuz ' da , Milan Baros ise 17 Temmuz ' da çalışmalara katılacak .

Sağ ayak küçük parmağında çatlak bulunan Yiğit Gökoğlan , ilk etap kamp kadrosunda yer alamayacak . Genç oyuncu , yeni sezon hazırlıklarına kendisi için hazırlanan özel program dahilinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek .

Kaynak: İHA