Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nden Orman ve Seba’ya Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı İstanbul’ da ziyaret etti.

Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Eray İlhan, Bahadır Yavçın, Özgür Turan, Hüseyin Özkıyıcı, Hicabi Tepetam, Tuncay Karaarslan ve İbrahim Ayaz'dan oluşan heyet, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi Üyesi Levent Erdoğan, Akaretler'deki kulüp binasında ağırladı. Ziyarette Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Tarkan Adik, “Dernek olarak hem sosyal hem de kültürel çalışmalarımız sonucunda 'Yılın Derneği' seçildik.

Amacımız Beşiktaşlılar olarak topluma yaralı çalışmalar yapmak. 1903 çocuğa 1903 kitap, kan bağışı kampanyası, okullara kitap yardımı başta olmak üzere bir çok etkinliğimizi Ereğli halkına sunduk. Bu etkinliklerimize oldukça yoğun ilgi oldu” dedi.

Beşiktaş spor kulübü Başkanı Fikret Orman ise konuşmasında, “Sizlerin yaptığı çalışmaları duydum. Genç bir yönetimle yapılan bu çalışmalar sizlerin yılın derneği seçilmesi oldukça doğru bir karar olmuş. Ben başta olmak üzere Beşiktaş kulübü olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu söylemek istiyorum. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınız da da başarılar diliyorum” diye konuştu

Dernek yönetimi, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret ettikten sonra ikinci ziyaret adresleri Kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba oldu. Süleyman Seba ile sıcak bir ortam da sohbet eden Başkan Tarkan Adik ve yönetimi, dernek çalışmaları hakkında hazırladıkları belgeleri Süleyman Seba ile paylaştı. Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik’in anlattığı çalışmalarla son derece gururlandığını söyleyen Onursal Başkan Süleyman Seba, “Sizlerin yapmış olduğu bu çalışmaların ulusal kanal ve gazetelerde yer alması takdir edilmesi büyük mutluluk. Ben sizlerin bu başarısının devamını diliyorum. Sizleri kendi öz evladım gibi görüyor ve seviyorum” dedi.

Kaynak: İHA