Başkan Tahmazoğlu’na Boksörlerden Ziyaret

Boks İl Temsilcisi ve Türkiye Boks Federasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Ersin Sazlık, Milli Boksör Erdal ve Nevzat Kesen ile Boks Milli Takım Antrenörü Coşkun Kesen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

Başarılı ve ahlaklı sporcuları desteklediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sporu tabana yaymak istediklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Milli boksörlerin başarısıyla gurur duyduğunu belirten Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak her semte bir spor tesisi yapıyoruz. Yaptığımız spor tesisleri şuanda 4 binin üzerinde öğrenci spor eğitimi alıyor. Hedefimiz 10 bin kişiye spor eğitimi vermek. Şu anda Akkent Mahallesinde 86 bin metrekare alan üzerine spor köyü yapıyoruz. Yüzme havuzumuzun ve halı sahalarımızın inşaatı tamamlanmak üzere. Bizim hedeflerimizden biride bireysel sporlara destek olmak. Futbol artık kendini aştı. Amatörlükten çıktı.

Biz amatör spora destek veriyoruz, vermeye devam ediyoruz. Erdal Kesen ve Nevzat Kesen gerek Türkiye şampiyonasında, gerek Avrupa Şampiyonası’nda, gerekse Dünya şampiyonasında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bizlerinde bu sporculara destek olması gerekiyor. Her iki sporcunun da Şahinbey Belediyesi adına ringe çıkması için karşılıklı oturup görüşeceğiz” dedi.

Milli boksörler Erdal Kesen ve Nevzat Kesen de spora büyük yatırım yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti .

Kaynak: İHA