Yaz Spor Oyunlarında Derece Yapan Sporcular, Bağcı’yı Ziyaret Etti

28 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında 25 ilin katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'nda derece yapan sporcular, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

Adıyaman; idareci, antrenör ve sporculardan oluşan toplam 83 kişilik kafileyle, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'na katıldı.

Adıyaman, oyunlardan 12 madalya ile döndü.

Turnuva sonrası Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret eden sporcu ve antrenörler, kazandıkları kupa ve madalyaları sunarak turnuva hakkında bilgi verdiler.

Seyit Ahmet Bağcı da şöyle konuştu: "Dört farklı branşta toplam 12 sporcumuz madalyayla dönerek bizleri gururlandırdı. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının artmasını diliyorum. Bir yıl gibi kısa bir sürede tekvando branşını canlandıran ve dereceyle dönen Medet Dolaş hocam ile sporcusunu, ayrıca 5 madalya alarak turnuva 1'.si çıkarıp takım halinde de 25 il içerisinden turnuva 2.'si olmayı başaran güreşçilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. "

Kaynak: İHA