Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde bulunan Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sabah laktat testinden geçen futbolcular, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, sarı - lacivertli taraftarların da izlediği antrenmanda koşu, pas ve çift kale maç çalışması yaptı.Sabah laktat testine girmeyen ve düz koşu yapan Bekir İrtegün ise çalışmanın tamamında yer aldı. İzinli olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt ise çalışmada yer almadı. Topuk Yaylası kampındaki yeni sezon hazırlıkları 6 Temmuz Cuma günü yapılacak çift antrenmanla sürecek. Saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına kapalı, saat 18.00’de başlayacak günün ikinci antrenmanı ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIK MAÇI KRİZİ
Hazırlık maçlarını Avusturya'da oynamayı planlayan Fenerbahçe'ye, Avusturya Futbol Federasyonu'nun güvenlik gerekçesiyle Newcastle United, St. Pauli ve Wisla Krakov'la yapacağı maçlara izin vermedi. Fenerbahçe Kulübü'nün yasakla ilgili olarak UEFA'ya başvuracağı kaydedilirken, sarı-lacivertliler, Avrupa kulüpler birliği vasıtasıyla Almanya ve Avusturya'nın yasağı kaldırmasını isteyecek. Fenerbahçe, sorunun çözülmemesi halinde ya rotasını İsviçre'ye çevirecek ya da yurt dışı kampını iptal ederek yabancı takımları hazırlık maçı yapmak amacıyla İstanbul'a davet edecek .