Bursaspor Yarın Avusturya’ya Gidiyor

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden ve yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor, yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için yarın Avusturya'ya gidiyor.

Sezon öncesi ilk kampını Özlüce Tesisleri’nde tamamlayan Bursaspor, bu günü izinli geçirecek. Yeşil - beyazlılar, yarın ise kampın ikinci etabı için Avusturya’ya gidecek. Ligin ardından 40 gün izin yapan Bursasporlu futbolcular, 25 Haziran’da Özlüce Tesisleri’nde toplanarak hazırlıklara başlamıştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dün akşam tesislerdeki Son antrenmanını yapan futbolculara bir gün izin verdi. Günü dinlenerek geçirecek olan yeşil-beyazlılar, kampın ikinci etabına Avusturya’da devam edecek. Yurt dışı kampı için de 6 Temmuz Cuma günü Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf bölgesine geçecek olan Bursaspor, burada 4 hazırlık maçı yapacak. Yeşil - beyazlılar, 19 Temmuz’da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı için 17 Temmuz’da Bursa’ya dönecek.

DENİZ YILMAZ GELMEYECEK
”Bu arada, transferde şimdiye kadar sadece Ferhat Kiraz ile kaleci Bekir’i renklerine bağlayan Bursaspor’da Deniz Yılmaz transferinin de gerçekleşmediği belirtildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Deniz Yılmaz’ın şartlarının oluşmadığını söyledi.

Bu transferin kapandığını belirten başarılı teknik adam, “Ben büyük ölçüde geleceğini söylemiştim. Ama transferde bazen böyle şeyler olabilir. Deniz Bursa'ya gelmeyecek.” dedi.

Sağlam, takımda forma numaraları konusunda henüz karar verilmediğini de ifade etti.