Bakır'a 1 Milyon Tl'lik Spor Kompleksi

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır Beldesi Başkanı Ramazan Martin, beldeye 1 milyon TL'lik çok kapsamlı bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Bakır Beldesinin DP’li Belediye Başkanı Ramazan Martin, Manisa’nın Büyükşehir olması durumunda yapılan güzel hizmetlerle hiç sorunsuz bir beldeyi Kırkağaç’a teslim edeceklerini belirterek, “Beldemizin girişinde yer alan ve istimlaklarını hemen hemen tamamladığımız ve yapımına başladığımız spor kompleksimizde 45x26.5 büyüklüğünde kapalı halı sahamız, olimpik yüzme havuzumuz, basketbol ve voleybol sahamız ve düğün salonumuz bulunacak.” dedi.

Yol ve altyapı çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini ve Bakır’da bulunan sokakların yarısından fazlasını parke taşı döşediklerini sözlerine ekleyen Başkan Martin “Hedefimiz beldemizde Kayadibi Mahallesi'nden gelen asfalt yolunda parke taşı döşenmesi ile 3 ay içerisinde 70 bin metrekare alana parke taşı döşeyerek, beldemizi daha güzel bir hale getirmektir” dedi.

Martin, yapılan bu çalışmalarda kendilerine destek veren ve yapılacak olan spor kompleksinde bulunan kapalı halı sahanın halılarını temin edeceklerini belirten il genel meclisi üyelerine teşekkür etti.

Yol ve altyapı çalışmaları ile spor kompleksinde bulunan kapalı halı sahanın 11 Eylül 2012'de Bakır beldesinin kurtuluşunda tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.

Kaynak: İHA