Orduspor’un Yeni Transferi Umbides Konuştu

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarını Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde sürdürüyor.

Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Orduspor’un bu akşamki antrenmanına Arjantinli yeni transferler Umbides, Monje, Roversio’da katıldılar. Geçen sezon Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen Hector Cuper’in isteği üzerine transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Arjantinli Javier Horacio Umbides, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada Orduspor’a geldiğim için ve Hector Cuper ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Umbides, “Orduspor’dan teklif geldiğinde projelerine hedeflerine baktım ve Orduspor’a gelmeye karar verdim. Şuanda Orduspor’dayım. Orduspor’da olduğum için çok mutluyum” dedi.

Hector Raul Cuper’in çok ünlü bir hoca olduğunu söyleyen Umbides, “Cuper, Orduspor’da onunda büyük hedefleri vardır. Beraber çalışacağımız için çok şanslıyım. Orduspor taraftarları bizi her zaman desteklesinler bu takım taraftarların istediği Sonuçları alacaktır” şeklinde konuştu.

Orduspor, bugünkü antrenmanına Orduspor Teknik Direktörü Hector Raul Cuper gözetiminde düz koşu ile başlarken kondisyon ağırlıklı bir çalışma ile Son buldu .

Kaynak: İHA