Ortaca Belediye Spor’dan Transfer Atağı

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Ortaca Belediyespor, teknik heyet ve takıma takviye çalışmalarına hız verdi.

Teknik direktör sorununu Bölgesel Lig’de mücadele eden Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhanla çözen Ortaca Belediyespor yönetimi, daha sonra kaleci antrenörü ve anlaşmaya vardığı yeni futbolcular ile sözleşme imzaladı.

Yeni Teknik Direktör, Kaleci antrenörü ve yeni transfer edilen futbolcular ile ilgili bilgi veren Ortaca Belediye Spor Basın Sözcüsü Bahadır Tuncer; Teknik Direktör Egemen Urhan; Muğla doğumlu olup, 1993-94 sezonunda Muğlasporda futbol hayatına başlamıştır. 2000 yılına kadar Muğlaspor’da futbol oynamış ve daha sonra öğrenim hayatı nedeniyle futbol hayatına Aydın’da devam etmiştir. Bu arada 2004 yılında da Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünü bitirmiştir.Antrenörlük hayatına Muğlaspor’da başladı.

6 yıl Muğlaspor’da 2.lig, 3.lig ve alt yapının bütün kategorilerinde görev yaptı. Daha sonra Aydınspor 1923 ,Turgutreis Belediyespor ve son olarak tekrar Muğlaspor da görev yaptı.

Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş ise; Futbol hayatına Kuşadasıspor’da başlayıp, daha sonra sırasıyla Karşıyaka, Menemen, Nazilli Belediyespor,Torbalısporda futbolcu olarak yer aldı. Daha sonra Nazilli Belediyespor’da,Afyon Karahisarspor’da, Muğlaspor, Ulucak belediyespor, Aydınspor, Turgutreis Belediyespor ve Muğlaspor’da Kaleci antrenörlüğünde bulundu” dedi.

Yeni transfer edilen futbolcular hakkında da bilgiler veren Tuncer, “Deniz Kibar; Futbola Hopaspor’da başladı.

Daha sonra sırasıyla Nazillibelediyespor, Milasspor, Turgutluspor,VestelManisaspor,İzmirspor,D.Ç.Karabükspor, iskenderunspor,Hatay, Maltepe, Arsinspor, Turgutreis Belediyespor ve Muğlasporda futbol oynamıştır. Erhan Şentürk; Futbol hayatına Muşspor’da başladı.

Daha sonra Darıca Gençlerbirliği, İçelidmanyurdu, Zeytinburnu, Nazilli Belediyespor, Beykozspor, Fethiyespor, Uşak ilözel idarespor, Muğlaspor’da futbol oynamıştır. Nevzat Kafadaroğlu; Futbol hayatına Didim Belediyespor’da başladı.

Daha sonra Aydınspor1923, Muğlaspor, Marmaris Belediyespor, Denizli Belediyespor,Türk Telokomspor, Milasspor, Didim Belediyespor ve Muğlaspor’da futbolcu olarak yer aldı. Yusuf Asa; Futbola Eskişehir Örneksporda başladı.

Daha sonra sırasıyla Eskişehir Demirspor, Bodrumspor, Turgutreis Belediyespor, tekrardan Eskişehir Demirspor’da oynamıştır. Uğur Çakın; Futbol hayatına İzmir Gültepesporda başladı.

Daha sonra 4 yıl Muğlaspor’da oynadıktan sonra 2 yılda Akyaka Belediyespor’da oynamıştır.

İmzayı attıktan sonra konuşan çiceği burnundaki Ortaca Belediye Spor Teknik Direktörü Egemen Urhan; “ Ortaca sporda olmaktan; burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ekibimle beraber Ortaca Belediye Spor hak ettiği yere taşıyacağız. Bize inanan, güvenen yönetimimize sonsuz teşekkürler. Fazla söze gerek yok şimdi iş zamanı” diye konuştu .

Kaynak: İHA