İki gazetecinin canlı yayındaki müthiş 'Aziz Yıldırım' kavgası

Şike soruşturması kapsamında yazdığı yazılar ve öne sürdüğü iddialarla gündeme gelen Taraf yazarı Mehmet Baransu, spor yazarı Ogün Altıparmak'ın tepkisini çekti.

Habertürk ekranlarına konuk olan Mehmet Baransu programda yaptığı açıklamalar Fenerbahçelileri çok kızdırırken, spor yazarı Ogün Altıparmak'la da birbirine girdi.

BİTTİN SEN BARANSU!

Daha öncede Habertürk canlı yayınında kavga eden Ogün Altıparmak ve Mehmet Baransu yine aynı ekranda karşı karşıya geldi. Sert tartışmaların yaşandığı kavgada Ogün Altıparmak Baransu'ya 'Bundan sonra bittin sen ' dedi.

FENERBAHÇE TEMİZLENEMEZ
Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında, Aziz Yıldırım'ın gündeme bomba gibi düşen 'Havuz ' açıklamaları masaya yatırıldı. Havuz tartışmalaarıyla başlayan polemik şike sürecine kadar uzanınca iki gazeteci canlı yayında "Aziz Yıldırım" için birbirine girdi. Taraf yazarı Mehmet Baransu Fenerbahçe'nin temizleneceğini düşünmediğini söyleyince spor yazarı Ogün Altıparmak çileden çıktı. Yargıtay'ın Fenerbahçe'ye ceza vereceğini düşündüğünü söyleyen Baransu 'Herşey ortada. ' dedi.

SEN AMERİKA'DA DA KAYBETTİN
Baransu'nun sözlerine tepki gösteren Ogün Altıparmak 'Baransu sanki hakim gibi konuşuyor. Kimsenin görmediği zaman Baransu gördü. Nereden biliyorsun. Yanlış yapıyorsun. Daha mahkeme bitmedi, Yargıtay süresi var. Sen geri teptin. Bundan sonra bittin sen bunu bil. Yaptığın oyunlar geri döndü sana. Davada önlerine Kuran-ı Kerim'i de koyacağım önlerine. Bu memlekette yanlış yoldasınız. Hepsini çıkartacağız ortaya merak etmeyin. Sen bu Türkiye'de kahraman olmadın mağlup oldun. Sen bütün ittifakını kaybettin. Amerika'da da kaybettin. ' diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM'IN ADAMLIĞINDAN ÇIKACAKSIN
Altıparmak'ın sözlerine kızan Baransu ise Ogün Altıparmak'a sert tepki göstererek 'Aziz Yıldırım'ın adamlığından çıkacaksın. Sözünden çıkacaksın. ' dedi.

MODERATÖRDE NASİBİNİ ALDI

Programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz'ın araya girmek istemesi üzerine, Didem Arslan Yılmaz'a da tepki gösteren Altıparmak 'Siz taraflı konuşuyorsunuz ' dedi. Didem Arslan Yılmaz ise 'Ayıp ediyorsunuz. ' şeklinde karşılık verdi.

BEYAZ GAZETE