Chamakh ‘Şen’lendirecek

Arsenal’le pazarlık masasına oturan Beşiktaş, Trabzon’dan da Volkan Şen’i istedi

Chamakh 'Şen 'lendirecek İngiliz ekibiyle anlaştıktan sonra Faslı yıldızı ikna turlarına başlayacak olan siyah-beyazlılar, Holosko 'yla takas etmek istedikleri Volkan için bordomavililerden 'Mustafa 'yı isteriz ' yanıtını aldı.

EZELİ rakiplerinin hamlelerine karşılık veremediği için çok eleştirilen Beşiktaş, taraftarların heyecanla beklediği bombanın pimini çekti. Bir süredir Faslı golcü Marouane Chamakh için Arsenal 'le temas halinde olan siyah-beyazlılar, önceki gün Ada temsilcisine resmi tekliflerini sundular. Pazarlık aşamasına kadar geldikleri İngilizler 'den gelecek müjdeli haberi bekleyen başkan Fikret Orman ve kurmayları işlerin yolunda gitmesi halinde satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istedikleri Chamakh 'la masaya oturacaklar.

KULÜBE yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre elinde Chamakh 'ın alternatifi olabilecek 4 tane daha futbolcusu olan Arsenal, tecrübeli menajer Arsene Wenger 'in raporu üzerine Faslı futbolcunun takımdan gönderilmesine sıcak bakıyor. Ancak İngilizler 'in bunun kiralık mı yoksa bonservisiyle mi olacağı konusunda kararsız kaldıkları öğrenilirken, Chamakh 'ın isteyeceği yıllık para da Beşiktaş 'ın şartlarına uyacak mı tam bir merak konusu.

TAKAS KRİZ OLDU!

GELELİM 2. transfer haberimize.. Bilindiği üzere göreve geldiği günden bu yana sağ kanada oyuncu arayan Samet Aybaba, Trabzon 'da kadroya girmekte zorlanan Volkan Şen 'i gözüne kestirdi. Geçtiğimiz hafta Karadeniz temsilcisinin nabzını yoklayan siyah-beyazlılar Trabzon 'dan “Volkan 'ı size veririz ancak karşılığında Mustafa Pektemek 'i isteriz” yanıtını alınca hesaplar karıştı.

MUSTAFA 'YI elden çıkartmak istemeyen Samet hoca yöneticilerine “Mustafa olmaz, Holosko 'yu verelim” demesi üzerine bordo-mavililere Slovak yıldız önerildi. Ancak Trabzon cephesi bu teklifi “Biz Şenol hocanın kadroda istemediği yabancıları kadromuzdan çıkartmak için uğraşıyoruz. Böyle bir dönemde başka bir yabancı daha alamayız” sözleriyle geri çevirdi