Turgutluspor Teknik Direktörü Cinel Takımından Umutlu

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman ile Irlamaz Tesisleri'nde sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor’da teknik kadro, 9 Ağustos tarihinde başlayacak Kartepe Kampı öncesi ideal kadroyu belirlemeye çalışıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktör Koray Cinel, “İlk etap kamp çalışmalarının sonuna yaklaşıyoruz. Yapacağımız 3 hazırlık maçının ardından ilk etabı tamamlamış olacağız.

Genç oyuncularımızın durumlarını yapacağımız hazırlık maçlarında inceleyeceğiz ve kamp kadrosunu belirleyeceğiz. Kamp öncesi takımımızda yapacağımız revizyon 5-6 Ağustos tarihinde açıklanacak. Zorlu geçecek bir lig bizi bekliyor. Hayal görmeden genç oyuncularımızı kaybetmeden gençlerimizi önümüzdeki sezonlara hazırlayıp takıma gelen yeni oyuncularımız ile ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Bizim bu sezon önceli hedefimiz Turgutluspor’un önümüzdeki yıllardaki kadrosunu oluşturmak adına, gençlerimizi hasarsız bir şekilde oynayacak duruma getirmek. Bu hedefleri oyuncular sahadaki performansları ile belirleyecekler. Sıralanan bu hedeflere ulaşmamızda futbol severlerin vereceği destekte belirleyici bir faktör olacaktır. Şuan için dış transferde 3-4 oyuncuya daha ihtiyacımız var. Kamp süresinde eksik olan bölgelere takviye arayışımız sürecek. Turgutluspor taraftarı koşan, mücadele eden, futboluyla keyif veren bir ekip izleyecek. Bunun garantisini şimdiden veriyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan kırmızı siyahlılar dış transferde Adana Demirspor’dan sağ bek Tunay Acar ile temasları sürdürüyor. Kırmızı siyahlı takımın transfer komitesinin oyuncuya teklifte bulunduğu ve cevap beklediği bildirildi.

Kaynak: İHA