Milletvekili Ünal, 19 Eylül Stadı'nı İnceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, zemin çalışması devam eden Orduspor’un iç saha maçlarını yaptığı 19 Eylül Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ünal, stat hakkında Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’dan bilgi aldı. Ünal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 19 Eylül stadyumu'nda gerçekleştirilen çalışmanın maliyetinin 1 milyon TL olduğunu belirtti.

Milletvekili Ünal, konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü: "19 Eylül Stadı'na Ordusporumuzun maçlarını takip etmek amacıyla geliyoruz. Uzun süredir ihtiyaç duyulan bakımları bugüne nasipmiş. 19 Eylül Stadı ilk defa ciddi bir tadilata girdi. Daha önceden maraton tribünü, açık tribünün üstünün kapatılması ve protokol bölümünün yenilenmesi, ışıklandırılması yapılmıştı. Fakat futbolcu için en önemli yer alan saha zemininde çalışma yapılmamıştı ve rehabilitasyona ihtiyacı vardı. Şuan tadilata alındı ve 1 milyon TL gibi bir rakama mal ediliyor. Bunun sonucun da çok daha kaliteli bir sahaya bu stat kavuşacaktır. Bittikten sonra Orduspor seyircimizin ve Orduspor’un emrinde olacaktır” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA